Impressum

Impressum

22 Estates GmbH
Espenstrasse 139
9001 Widnau

VAT number: CHE283544511MWST
UID number: CHE-283.544.511

Kontakt:

Phone: +41 76 629 88 06
Email: info@22estates.com

Odricanje od odgovornosti:

22 Estates GmbH ne preuzima odgovornost za potpunost i točnost informacija navedenih na ovoj web stranici. Izričito se isključuje svaka odgovornost za štetu nastalu korištenjem sadržaja ove web stranice.

Autorsko pravo:

The contents of this website, including texts, images, graphics, and logos, are protected by copyright and may not be reproduced, published, duplicated, distributed, or otherwise used without the prior written permission of 22 Estates GmbH.

Zaštita podataka:

22 Estates GmbH poštuje vašu privatnost i posvećen je zaštiti vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. Za više informacija o tome kako postupamo s osobnim podacima, molimo pogledajte našu politiku privatnosti na našoj web stranici.

Primjenjivo pravo i nadležnost:

Za sve pravne sporove koji proizlaze u vezi s 22 Estates GmbH i ovom web stranicom, isključivo se primjenjuje švicarsko pravo. Mjesto nadležnosti je registrirano sjedište 22 Estates GmbH u Widnau.

Pridržavanje promjena:

22 Estates GmbH zadržava pravo na promjene ove izjave o otisku u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti. Na korisnicima je da redovito pregledavaju trenutnu verziju ove izjave.